
Uskumru Fileto 300/500 (12 kg)
VSV'nin uskumru yakalama konusunda uzun bir uzmanlık geçmişi vardır - aslında, Vestmannaeyjar'dan balıkçılar uskumru avlayan ve işleyen ilk İzlandalılar arasındaydı. Bu nedenle, uskumru üretiminde İzlanda'daki en kapsamlı deneyime sahibiz.
Menşei
İzlanda
İçindekiler
Bütün uskumru
Avlanma Yöntemi
Wild-Caught
Güvenli Kullanım Talimatları
Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün paketinde. 72°C'lik bir iç sıcaklığa kadar pişirin. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın
Şef Tavsiyesi
-
Herhangi bir pişirme işlemi öncesi mutlaka haşlayınız
Pişirme Önerisi
VSV tarafından kullanılan hızlı dondurma yöntemi, balık üzerinde herhangi bir baskı olmadığı için daha sonraki işlemler için uygundur, bu da fileto yapmayı kolaylaştırır. Uskumru konserve, marine edilmiş veya tütsülenmiş olarak üretim için mükemmeldir.