
Antoino y Ricardo Kalamar Tüp 9 Kg
Dünyanın en iyi kalamar çeşidi İllex argentinus , doğu güney Amerika kıyılarından çıkmaktadır. Ardından Portekiz / İspanya tesislerinde ayıklanıp, temizlenir ve Mutfaklara ulaşır. Yumuşak, ve zarsız yapısı ile dişe ilk değdiği anda kesilir ve kolayca yenilir.
Menşei
İspanya
İçindekiler
Kalamar (Yumuşakçalar), su, tuz, stabilizatörler, E- 450 v, E-339 iii ,antioksidanlar,E-301, E-331iii
Avlanma Yöntemi
Kancalar ve Misina
Sertifikalar


Güvenli Kullanım Talimatları
Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. 72°C iç sıcaklığa kadar pişirin. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.
Şef Tavsiyesi
Ürünü 2-3 saat buzdolabında çözdürün veya 30 dakika soğuk suya daldırın. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın.
Pişirme Önerisi
Kalamarı buzdolabında çözün. Hem ızgara hem de derin kızartma için hazırlanabilir. Derin kızartma için dilimleri kesin ve maden suyu ve karbonat ile yoğurun.