



Kral Yengeç Bacağı Pişmiş
Norseaco Kırmızı Kral Yengeç bacağı ve kıskaçları tatlı, nemli, sulu ve zengindir. Eti kırmızı çizgilerle kar beyazıdır. Pişmiş ve çentikli kırmızı kral yengeç bacaklarını ve kıskaçlarını yemesi kolaydır - sadece kırın ve yiyin! Red King Crab özellikle protein, A vitamini, riboflavin, selenyum ve antioksidanlar açısından zengindir.
Menşei
Norveç
İçindekiler
Kırmızı Kral Yengeç bacağı ve tuz
Avlanma Yöntemi
Wild Caught
Sertifikalar
Güvenli Kullanım Talimatları
Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. Artıkları soğutun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.
Şef Tavsiyesi
Ürünü 2-3 saat buzdolabında çözdürün veya ayakları 30 dakika soğuk suya daldırın. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın.
Pişirme Önerisi
Bu tamamen pişmiş bacaklar çözülüp servis edilebilir, ancak en iyi yemek deneyimi için aşağıdaki pişirme yöntemlerini öneriyoruz:
Çözüldükten sonra
Izgara : Orta Ateşte 10 - 15 dakika
Kaynatma: 6-8 dakika
Fırında : 205 °C fırında 4-6 dakika