Barbarossa Seafood - Octorossa - Ahtapot Pişmiş Kol
Akdenizin ,berrak ve tertemiz Ege sularında yetişen ege ahtapotu, geleneksel yöntemlerle dövülüp yumuşatılır. Özenle seçilen ahtapotlar zahmetli pişirme ( haşlanma ) işleminden sonra büyük bir işçilikle kesilir ve porsiyona uygun olarak vakumlu paketlerde tek tek paketlenir.
Menşei
Türkiye
İçindekiler
Ahtapot, defne yaprağı,limon, tuz
Avlanma Yöntemi
Thrawl
Güvenli Kullanım Talimatları
Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. 72°C iç sıcaklığa kadar pişirin. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.
Şef Tavsiyesi
Ürünü 2-3 saat buzdolabında çözdürün veya ayakları 30 dakika soğuk suya daldırın. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın.
Pişirme Önerisi
Ahtapot bacaklarını buzdolabında çözdürün. Fırınlama, buğulama, ızgara, sote ve derin yağda kızartma dahil olmak üzere birçok pişirme stili kullanılarak dakikalar içinde hazırlanabilir.