Menu
Your Cart

Octorossa - Ahtapot Pişmiş Kol (5 kg)

Octorossa - Ahtapot Pişmiş Kol (5 kg)
Octorossa - Ahtapot Pişmiş Kol (5 kg)
2-3 gün içinde
Octorossa - Ahtapot Pişmiş Kol (5 kg)
Octorossa - Ahtapot Pişmiş Kol (5 kg)



Barbarossa Seafood - Octorossa - Ahtapot Pişmiş Kol

Akdenizin ,berrak ve  tertemiz Ege sularında yetişen ege ahtapotu, geleneksel yöntemlerle dövülüp yumuşatılır. Özenle seçilen ahtapotlar zahmetli pişirme ( haşlanma ) işleminden sonra büyük bir işçilikle kesilir ve porsiyona uygun olarak vakumlu paketlerde tek tek paketlenir.


Menşei

Türkiye


İçindekiler

Ahtapot, defne yaprağı,limon, tuz 


Avlanma Yöntemi

Thrawl


Güvenli Kullanım Talimatları

Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. 72°C iç sıcaklığa kadar pişirin. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.


 Şef Tavsiyesi

Ürünü 2-3 saat buzdolabında çözdürün veya ayakları 30 dakika soğuk suya daldırın. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın.


Pişirme Önerisi

Ahtapot bacaklarını buzdolabında çözdürün. Fırınlama, buğulama, ızgara, sote ve derin yağda kızartma dahil olmak üzere birçok pişirme stili kullanılarak dakikalar içinde hazırlanabilir.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.