
Midye Et 10 KG
Şili Mavi Kabuklu Midye, zengin bir tarihe sahip popüler bir inceliktir. Orta ila büyük boy Şili Midyelerinin eti şeftali renginden parlak turuncuya kadar değişir, dolgun, çiğnenebilir ancak pişirildiğinde yumuşak bir dokuya sahiptir. Midyelerimiz Güney Amerika'nın Şili kıyılarında yetiştirilmektedir.
Menşei
Şili
İçindekiler
Midye Et
Avlanma Yöntemi
Farm Raised
Güvenli Kullanım Talimatları
Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. 72°C iç sıcaklığa kadar pişirin. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.
Şef Tavsiyesi
Önceden piştiği için, tariflerinizde uzun süre pişirmeyiniz
Pişirme Önerisi
Midye pişmiştir , bu da daha kolay hazırlanmasını sağlar. Şili midyeleri, kekik ile tatlandırılmış limonlu tereyağı sosunda servis edilebileceği gibi çorbalara, makarnalara veya salatalara eklenebilir.