Menu
Your Cart

Midye Et (10 kg)

Midye Et (10 kg)
Midye Et (10 kg)
Midye Et (10 kg)
Midye Et (10 kg)


Midye Et 10 KG

Şili Mavi Kabuklu Midye, zengin bir tarihe sahip popüler bir inceliktir. Orta ila büyük boy Şili Midyelerinin eti şeftali renginden parlak turuncuya kadar değişir, dolgun, çiğnenebilir ancak pişirildiğinde yumuşak bir dokuya sahiptir. Midyelerimiz Güney Amerika'nın Şili kıyılarında yetiştirilmektedir.


Menşei

Şili


İçindekiler

Midye Et


Avlanma Yöntemi

Farm Raised


Güvenli Kullanım Talimatları

Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. 72°C iç sıcaklığa kadar pişirin. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.


 Şef Tavsiyesi

Önceden piştiği için, tariflerinizde uzun süre pişirmeyiniz


Pişirme Önerisi

Midye pişmiştir , bu da daha kolay hazırlanmasını sağlar. Şili midyeleri, kekik ile tatlandırılmış limonlu tereyağı sosunda servis edilebileceği gibi çorbalara, makarnalara veya salatalara eklenebilir.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.