Menu
Your Cart

Kılıç Balığı Dilim (4 kg)

Kılıç Balığı Dilim (4 kg)
Kılıç Balığı Dilim (4 kg)
2-3 gün içinde
Kılıç Balığı Dilim (4 kg)
Kılıç Balığı Dilim (4 kg)


Antoino y Ricardo Kılıç Balığı Dilim

Kılıç balığı, yumuşak, tatlı ve yağlı bir balıktır. Çiğ olduğunda beyaz veya pembemsi-turuncu eti vardır, pişince bej olur. Genellikle dana bifteği ile karşılaştırılan yoğun nemli bir doku sunar. Bu hafif deniz ürünleri, balık yemeye yeni başlayanlar ve "balık tadında" balıktan hoşlanmayanlar için iyi bir seçenektir. Kılçıksız yapısıyla kolayca yenilebilir.

Menşei

İspanya


İçindekiler

KILIÇ BALIĞI DİLİM


Avlanma Yöntemi

Kancalar ve Misina


Sertifikalar

 


Güvenli Kullanım Talimatları

Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.


 Şef Tavsiyesi

Ürünü 2-3 saat buzdolabında çözdürün. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın.


Pişirme Önerisi

Uygun pişirme seçenekleri arasında fırınlama, kızartma, ızgara, sote veya tütsüleme yer alır. Ayrıca Çiğ yenen lezzetli bir suşi malzemesidir.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.