2-3 gün içinde

Antoino y Ricardo Kılıç Balığı Dilim
Kılıç balığı, yumuşak, tatlı ve yağlı bir balıktır. Çiğ olduğunda beyaz veya pembemsi-turuncu eti vardır, pişince bej olur. Genellikle dana bifteği ile karşılaştırılan yoğun nemli bir doku sunar. Bu hafif deniz ürünleri, balık yemeye yeni başlayanlar ve "balık tadında" balıktan hoşlanmayanlar için iyi bir seçenektir. Kılçıksız yapısıyla kolayca yenilebilir.
Menşei
İspanya
İçindekiler
KILIÇ BALIĞI DİLİM
Avlanma Yöntemi
Kancalar ve Misina
Sertifikalar


Güvenli Kullanım Talimatları
Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.
Şef Tavsiyesi
Ürünü 2-3 saat buzdolabında çözdürün. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın.
Pişirme Önerisi
Uygun pişirme seçenekleri arasında fırınlama, kızartma, ızgara, sote veya tütsüleme yer alır. Ayrıca Çiğ yenen lezzetli bir suşi malzemesidir.