Menu
Your Cart

Fener Balığı Kuyruk (5 kg)

Fener Balığı Kuyruk (5 kg)
Fener Balığı Kuyruk (5 kg)
Fener Balığı Kuyruk (5 kg)
Fener Balığı Kuyruk (5 kg)


Fener Kuyruk

Fener kuyruğu , hafif tatlı bir tada sahiptir. Balığın kullanılan tek kısmı olan kuyruk eti sert, yoğun ve kemiksizdir. Kolayca pul pul dökülmez ve tarak veya ıstakoz eti gibi serttir.


Menşei

Çin


İçindekiler

Fener kuyruk


Avlanma Yöntemi

Wild-Caught


Sertifikalar

 


Güvenli Kullanım Talimatları

Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. 72°C iç sıcaklığa kadar pişirin. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.


 Şef Tavsiyesi

En iyi pişrirme yöntemi -Fener kavurma


Pişirme Önerisi

Fener kuyruk buzdolabında çözdürün. Fırınlama, buğulama, ızgara, sote ve derin yağda kızartma dahil olmak üzere birçok pişirme stili kullanılarak dakikalar içinde hazırlanabilir.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.