
Istakoz Kuyruğu
Tatlı etli ıstakoz kuyruklarımız sadece yüksek kaliteli canlı ıstakozlardan üretilir ve her zaman lezzetlidir. Çözülmesi ve hazırlanması kolay olan bu ağız sulandıran ıstakoz kuyrukları, birçok ana yemek veya surf & turf menü seçenekleri için mükemmeldir. Her yemeğe uygun ve mükemmel bir katkı için ayrı ayrı paketlenmiştir. ABD'de üretilmiştir
Menşei
A.B.D - Kanada
İçindekiler
Istakoz, tuz
Avlanma Yöntemi
Wild Caught
Sertifikalar
Güvenli Kullanım Talimatları
Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. 72°C iç sıcaklığa kadar pişirin. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.
Şef Tavsiyesi
Ürünü 2-3 saat buzdolabında çözdürün veya ayakları 30 dakika soğuk suya daldırın. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın.
Pişirme Önerisi
Fırında veya ızgarada : Istakoz kuyruğunu uzunlamasına ikiye bölün. Eti nemli ve yumuşak tutmak için ıstakoza eritilmiş tereyağı sürün. Kabuklu tarafı alta gelecek şekilde bir etlik tavaya koyun ve 7-10 dakika yüksek ateşte pişirin.
Haşlanmış: Büyük bir tencereye ıstakoz kuyruklarını tamamen kaplayacak kadar su dökün. Her litre suya 2 yemek kaşığı tuz ekleyin ve kaynatın. Istakoz kuyruklarını birer birer atın ve 6 ila 8 dakika pişirin.