
Fener Kuyruk
Fener kuyruğu , hafif tatlı bir tada sahiptir. Balığın kullanılan tek kısmı olan kuyruk eti sert, yoğun ve kemiksizdir. Kolayca pul pul dökülmez ve tarak veya ıstakoz eti gibi serttir.
Menşei
Çin
İçindekiler
Fener kuyruk
Avlanma Yöntemi
Wild-Caught
Sertifikalar


Güvenli Kullanım Talimatları
Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. 72°C iç sıcaklığa kadar pişirin. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.
Şef Tavsiyesi
En iyi pişrirme yöntemi -Fener kavurma
Pişirme Önerisi
Fener kuyruk buzdolabında çözdürün. Fırınlama, buğulama, ızgara, sote ve derin yağda kızartma dahil olmak üzere birçok pişirme stili kullanılarak dakikalar içinde hazırlanabilir.