
Deniz Tarağı (Scallop) (1kg x 5 = 5 kg)
Barbarossa Deniz tarağı, pişirildiğinde hassas bir tatlı tadıyla yumuşar. Mevcut ölçüler
10/20 kg başına.
Menşei
Kanada
İçindekiler
Deniz tarağı
Avlanma Yöntemi
Wild Caught
Güvenli Kullanım Talimatları
Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. 72°C iç sıcaklığa kadar pişirin. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.
Şef Tavsiyesi
Ürünü 2-3 saat buzdolabında çözdürün veya ayakları 30 dakika soğuk suya daldırın. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın.
Pişirme Önerisi
Tarakları buzdolabında çözdürün. Fırınlama, kızartma, ızgara, sote ve derin yağda kızartma dahil olmak üzere birçok pişirme stili kullanılarak dakikalar içinde hazırlanabilir. Ortası opak göründüğünde taraklar tam pişmiş demektir.