Menu
Your Cart

Ahtapot Pişmiş Kol (4 kg)

Ahtapot Pişmiş Kol (4 kg)
Ahtapot Pişmiş Kol (4 kg)
Ahtapot Pişmiş Kol (4 kg)
Ahtapot Pişmiş Kol (4 kg)


Antonio y Ricardo Ahtapot Pişmiş Kol

Antonio ve Ricardo'nun ahtapotu, deniz ürünleri açısından zengin sulardan gelir, Çok seçici bir hayvan olduğundan, avlandığı sularda, ona çok özel ve değerli bir lezzet veren en iyi kabuklu deniz hayvanlarını yer. Dünyanın en iyi balıkçılık alanı olarak kabul edilen bir yerde yakalanan ahtapot, en yüksek kalite standartlarını aşmayı başararak sofralarınıza ulaşır.


Menşei

İspanya


İçindekiler

Ahtapot, defne yaprağı, tuz 


Avlanma Yöntemi

Thrawl


Sertifikalar

 


Güvenli Kullanım Talimatları

Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. 72°C iç sıcaklığa kadar pişirin. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.


 Şef Tavsiyesi

Ürünü 2-3 saat buzdolabında çözdürün veya ayakları 30 dakika soğuk suya daldırın. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın.


Pişirme Önerisi

Ahtapot bacaklarını buzdolabında çözdürün. Fırınlama, buğulama, ızgara, sote ve derin yağda kızartma dahil olmak üzere birçok pişirme stili kullanılarak dakikalar içinde hazırlanabilir.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.