

Antonio y Ricardo Ahtapot Pişmiş Kol
Antonio ve Ricardo'nun ahtapotu, deniz ürünleri açısından zengin sulardan gelir, Çok seçici bir hayvan olduğundan, avlandığı sularda, ona çok özel ve değerli bir lezzet veren en iyi kabuklu deniz hayvanlarını yer. Dünyanın en iyi balıkçılık alanı olarak kabul edilen bir yerde yakalanan ahtapot, en yüksek kalite standartlarını aşmayı başararak sofralarınıza ulaşır.
Menşei
İspanya
İçindekiler
Ahtapot, defne yaprağı, tuz
Avlanma Yöntemi
Thrawl
Sertifikalar


Güvenli Kullanım Talimatları
Kullanana kadar donmuş halde tutun. Buzdolabında çözdürün. 72°C iç sıcaklığa kadar pişirin. Artıkları buzdolabına koyun. Kullanmadan önce daima ellerinizi yıkayın.
Şef Tavsiyesi
Ürünü 2-3 saat buzdolabında çözdürün veya ayakları 30 dakika soğuk suya daldırın. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın.
Pişirme Önerisi
Ahtapot bacaklarını buzdolabında çözdürün. Fırınlama, buğulama, ızgara, sote ve derin yağda kızartma dahil olmak üzere birçok pişirme stili kullanılarak dakikalar içinde hazırlanabilir.